Η σχολή

Η Σχολή Χορού Vida Loca ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη έκτοτε στη διδασκαλία του χορού. Η διεύθυνση και το προσωπικό της απαρτίζεται από πτυχιούχους καθηγητές χορού και λοιπών σχολών ανωτέρας εκπαίδευσης με πολυετή εμπειρία στο χορό.

Αντικείμενο της η διδασκαλία χορού τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο σε όλα τα είδη κοινωνικού χορού.

Η Σχολή δραστηριοποιείται και στον αθλητικό χορό με συμμετοχή των μαθητών & χορευτών της σε χοροαθλητικές διοργανώσεις και διαγωνισμούς χορού, Πανελλήνιους και μη, από τους οποίους έχει αποσπάσει στο ενεργητικό της πλήθος χρυσών μεταλλίων και λοιπών διακρίσεων!

Η Σχολή Χορού Vida Loca είναι πλήρες Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χορού I.D.O. HELLAS και του Διεθνούς Οργανισμού Χορού I.D.O. (www.ido-dance.com – έτος ιδρύσεως 1981) από το 2015 μετέχοντας επίσημα στους διαγωνισμούς χορού του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδος κι εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Η Σχολή έχει ως σκοπό να μεταδώσει την ομορφιά του χορού τόσο σε νεαρούς μαθητές/τριες από την ηλικία των 3 ετών αλλά και σε ενήλικες μαθητές, ερασιτέχνες και μη, σε όλα τα είδη χορού.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε όχι μόνο καλούς χορευτές και αθλητές χορού αλλά να συμβάλλουμε κι εμείς με τον τρόπο μας στην κοινωνική τους ανάπτυξη μέσα από τη διδαχή του χορού.

Ελάτε κι εσείς στην οικογένεια της Vida Loca όπως τόσοι άλλοι το έχουν πράξει ήδη…!

Έπειτα από 12 συνεχόμενα έτη ανοδικής κι επιτυχούς πορείας στο χώρο της τέχνης του χορού και της άθλησης, η οικογένεια της Vida Loca μεγάλωσε και σας συστήνει το νέο μέλος της, τη Σχολή Χορού Art de Ballet.

Η Σχολή Χορού Art de Ballet λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του  2018 υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βασιλικής Χατζησαββίδου και της Κλεονίκης Φιλιππίδου, καθηγήτριες Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού με αναγνωρισμένα πτυχία από το Υπ. Πολιτισμού και το Ελληνικό Κράτος.

Ελάτε να μας γνωρίσετε στις νέες μας υπερσύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις 300τμ, υπό τις αυστηρές προδιαγραφές του Υπ. Πολιτισμού, στη διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 29 & Εθν. Αντίστασης γωνία, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης,

Η Σχολή αποτελείται από 3 αυτόνομες αίθουσες διδασκαλίας, 100τμ, 70τμ & 45τμ αντίστοιχα, 2 ανεξάρτητους χώρους αποδυτηρίων, WC & ντους, άνετους χώρους υποδοχής/αναμονής για τους γονείς κι επισκέπτες, όλα εναρμονισμένα σ’ ένα ευχάριστο, ζεστό και όμορφο και περιβάλλον περιτριγυρισμένο από 200τμ περιφραγμένου ασφαλούς προαύλιου χώρου για εσάς και τους μικρούς μας φίλους!

Έχοντας δώσει πολλή αγάπη, ψυχή και μεράκι, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο, ευχάριστο και λειτουργικό χώρο διδασκαλίας για εσάς και τους μαθητές μας.

Στόχος μας να αγαπήσετε την τέχνη του χορού και να το γνωρίσετε μέσα από το πρίσμα και την δική μας καλλιτεχνική ματιά, όπως το γνωρίζουμε, το αγαπάμε και το εξασκούμε κι εμείς για 20 και πλέον χρόνια..

Η επιλογή είναι δική σας!