Τμήματα dance fitness

— ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 20€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! — ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 20€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! — ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 20€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! — ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 20€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! —

  • BARRE A TERRE

Το Barre a Terre προήλθε από την ανάγκη των τραυματισμένων χορευτών του κλασικού μπαλέτου να συνεχίσουν την εξάσκηση χωρίς την μπάρα, βασισμένο στη μέθοδο που ανέπτυξε ο χορευτής κλασικού μπαλέτου  Boris Kniaseff ! Στο Barre a Terre (ή Barre-Au-Sol) μέσα από χορογραφημένες ασκήσεις στην μπάρα και στο πάτωμα, το σώμα ενθαρρύνεται ώστε να βρει τη σωστή στάση και να κατανείμει σωστά το βάρος του ώστε να ενεργοποιηθεί η “σωματική μνήμη”. Δουλεύοντας το σώμα σου, οι κλειδώσεις σιγά-σιγά ελευθερώνονται, βοηθώντας τα άκρα του σώματος να επεκταθούν, ενώ οι τένοντες, οι σύνδεσμοι, τα νεύρα, οι χόνδροι κλπ μαλακώνουν. Πρόκειται για μια σειρά ασκήσεων του κλασικού μπαλέτου που γίνονται στο πάτωμα, με την τεχνική του μπαλέτου και του εκφραστικού χορού. Χρησιμοποιώντας την αντίσταση του εδάφους για σωστή ευθυγράμμιση του σώματος κι αυξημένη γκάμα κινήσεων, η παραλλαγή αυτή φάνηκε ευεργετική και σταδιακά βρήκε το δρόμο της ως αυτόνομο σύστημα εκγύμνασης που απευθύνεται σε όλους.

Τα προγράμματα  Barre a Terre πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους καθηγητές κλασικού μπαλέτου!

  • DANCE FITNESS 

Αν σας αρέσει η άσκηση, αυτός είναι ένας τρόπος να συνδυάσετε χορό και γυμναστική. Ασκηθείτε χορεύοντας και κάψτε μέχρι 1000 θερμίδες σε ένα μάθημα!

  • BELLY FITNESS

Γυμνάστε κοιλιακούς , ραχιαίους και κορμό σώματος μέσα από τη φιλοσοφία του belly dance και σε oriental ρυθμούς όμορφα, ευχάριστα και διασκεδαστικά!

  • POWER YOGA

Η Power Yoga απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κατάσταση υγείας, σωματικού βάρους, σωματότυπου. Έχει άμεση αγχολυτική επίδραση, δρώντας ρυθμιστικά πάνω στις ορμόνες του στρες και σας βοηθάει μέσα από ένα πλήθος ασκήσεων και στάσεων σώματος στην ευκαμψία, την ελαστικότητα, την καύση του λίπους και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Ενημερωθείτε άμεσα το πρόγραμμα των τμημάτων από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

  • PILATES

H μέθοδος Pilates επικεντρώνεται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών, στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης. Επικεντρώνεται επίσης στην ευλυγισία των μυών , στην κινητικότητα των αρθρώσεων και στην ενδυνάμωση μέσω του ολικού εύρους κίνησης. Αντιμετωπίζει το σώμα σαν σύνολο για αυτό και δεν προκαλεί τραυματισμούς. Κάτι που καθιστά την μέθοδο και σαν άριστο μέσo αποκατάστασης τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων.

Συνδυάστε τα τμήματα pilates με τον χορό προτίμησής σας και δε θα χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες για το πλούσιο πρόγραμμα των τμημάτων καθώς και τις τιμές επικοινωνήστε τώρα με τη Γραμματεία της σχολής κάνοντας το πρώτο σας μάθημα χωρίς κόστος εγγραφής και μόνο με 5,00€ !